Thursday, February 18, 2016

Psüühiline rünnak. Psychic attack!

Ka selliseid asju juhtub ja mitte ainult ennustajatel ja selgeltnägijatel vaid see on igapäevane asi ükskõik kelle elus.

Mis on psüühiline rünnak?
See on mõtte jõul kellelegi tahtlik või tahtmatu halva soovimine.

Kuidas psüühiline rünnak avaldub?
  • Hirmuäratavad unenäod
  • Oma ründaja nägemine kuratlikel viisidel, unenäos, mediteerides või juba mõteteski
  • Pidev väsimuse tunne ja energia puudus, kuigi pole ilmselget põhjust
  • Valude tundmine samadel kohtadel regulaarselt
  • Haiguste ja valude tundmine piirkondades, millest ründajal juba teadmine on
  • Keskendumisvõime puudumine ja laiskuse tundmine igapäeva rutiini juures
  • Ebaloomulikult tugevad peavalud, iiveldus, oksendamine - migreeni hood
  • Eneses ja oma valikutes kahtlemine, isegi kui suund elus on juba ette teada
  • Depressioon
  • Pidevad visioonid ja mõtted sellest kuidas ründaja su meeltesse jälle tekib
  • Tundmused, et sind jälgitakse, silmanurgast varjude nägemine isegi kui oled üksi
  • Hullematel juhtudel võib tunduda, et kannatajal tuleb südamerabandus või tungiv soov sooritada enesetapp
Sümptomeid on veelgi ja osad mis siin loetletud, võivad kokku minna ka teatud haigustega.
Enamjaolt, kui Sa tunned ennast kehvasti ja tunned, et keegi on Sinu peale pahane või solvunud ja tead ka kes see on, siis on tegemist psüühilise rünnakuga. Inimene, kes ründab ei pruugi ise oma tegudest teadlik ollagi.

Kuidas ennast psüühilise rünnaku eest kaitsta?
  1. Esiteks tuleb enesele teadvustada, et sa oled psüühilisest rünnakust täielikult teadlik. Tead ka kust see on tulemas.
  2. Palu oma inglitelt kaitset. Kujuta ennast ette valges või kuldses valguse munas, mis ulatub osaliselt maa alla. Kõik väljast poolt tuleb negatiivne energia põrkub vastu "munakoort" ja libiseb mööda seda alla maa alla.
  3. Ära saada samalaadset energiat tagasi ründajale. Kõik mida sa endast välja saadad, tuleb sinuni tagasi. Ürita, et kõik millega sa ennast väljendad on positiivne. Soovitatakse ka saata vaid positiivseid mõtteid ründajale, kuid mina isiklikult seda ei soovita, sest see oleks justkui enesele valetamine, kui sa tegelikult seda ei tunne. Saada positiivsust vaid siis, kui sul ründajale tõepoolest pole midagi negatiivset saata. Kui tunned vaid positiivset. Kui sa enesele valetad, siis lood sellega ennast laastava energia ja sul on vaja hiljem enda tšakraid selleks puhuks tasakaalustada. Kui sul on negatiivsust endas palju, siis soovitan võtta ette puhastav meditatsioon, milles annad kõik oma negatiivse energia maakerale, ehk matad maa alla. Maal on äärmiselt suurepärane võime muuta kõik negatiivne positiivseks. Maal on meeletult võimas energia ja mida enam sa tegeled loodust hõlmavatel tegemistel, seda suuremat ja tugevam on ka sinu kaitse kõige välise eest.
  4. Iga kord kui ründaja sinu meeltesse taas tuleb, vala ta üle valge universumi valgusega, osad ütlevad valge jumaliku valgusega, aga minu jaoks on meis kõigis jumal ja kõik on jumal. On vaid suurem positiivse laenguga energia kogu, mida osad kutsuvad jumalaks, ja sealt saame ammutada seda võimsat armastuse energiat. (Muide see suur positiivne armastuse energia kogu on tekkinud osaliselt ka tänu neile kes usuvad ainuõiget jumalat. Mina isiklikult suhtun sellesse ja näen seda just sellena mis ta on)
  5. Tee enesega tööd. Ürita olla arutamata kellegi teisega oma nõrkustest (see on tavaliselt see koht kus rünnak ennast avaldab) või oma hirmudest. Tihti on rünnak tingitud just kadedusest, siis tuleb teha tööd ka selle kallal, mille pärast armukade ollakse ja see ka kujuneb üheks sinu hirmudest. Tee enese kallal spirituaalset tööd. Tugevda enese energeetilist võrgustikku.
  6. Kaitsvate sümbolite kandmine - Kõige tugevama kaitse annab kaitsva sümboli oma kehale tätoveerimine, kuid ajutiselt aitab ka näiteks selle enda kehale joonistamine.
    Kaitsvaid sümboleid on mitmeid, näiteks nagu Egiptuse Ankh, ruuni sümbol, Daavidi täht (kuue tipuga täheke), ring, muna, pentagram (viie tipuga täheke/wicca), püramiid või rist. Neid on palju. Sümbolid on väga isiklikud, nii, et kanda tuleks just seda mis endale kõige õigem ja mugavam tundub - mis tundub Sind kõige efektiivsemalt kaitsvat.
  7. Kaitsvate kivimite enda läheduses kandmine. Mineraalid annavad endast teatud energiat ja igal kivimil on oma energeetika, mis sobib just üheks või teiseks puhuks. Kuid kivimid, millel on kaitsev omadus on järmised: jasper, agate, türkiis, ametüst, lapiz lazuli, sugilite, laramar, kuldne tiigrisilm, sinine tiigrisilm, must turmaliin jne. Neid on mitmeid, kuid tuleks jälle leida selline, mis kõige paremini tundub aitavat. Tihti on määrajaks, mis värv või kuju just meelepärane tundub - sellel on kõige tugevam mõju ja tähendus just konkreetsele kandjale. Iga üks peab oma kivimid valima ise. Kui keegi teine sulle selle tooks, siis ei pruugi see nii tugev olla, kui sa oleks ise selle välja valinud.
  8. Teatud värvid on samuti kaitsvad - kuldne, hõbedane, violetne ja sinine. Võid ennast üritada nendesse värvidesse riietada, kui lähed ründajaga kokku saama.
  9. Visualiseerimine. See on kõige tähtsam. Kujuta endale kaitse ümber. Samas anna positiivset ründajale. Iga vaba hetk, mis tekib või kui sul meelde tuleb, siis kujuta enda ümber valge või kuldne valgus. Puhasta enda energiaväli negatiivsest ja lase sel maa alla vajuda. Samuti tean võtet, kus kõik negatiivne päikesele saata. Võtteid on erinevaid ja nende kohta võin eraldi postituse teha, kuid seegi aitab, kui iga vaba hetk enda ümber valge või kuldse valguse visualiseerid.
  10. Jooga ja mediteerimine. See aitab tasakaalustada energiavälja. Mediteerides saad ka puhastada oma energiavälja negatiivsest nagu eelmises punktis mainitud. Jooga aitab luua tasakaalu füüsiliselt.
Loodan, et sellest õpetusest on kellelegi kasu. Õpetusega on võimalik ka ennetada. Kõige tähtsam on ise olla alati positiivselt meelestatud ja üritada ennast tasakaalustada nii tihti kui võimalik. Ära lase negatiivsust endast välja vaid lase sellel maa alla vajuda. Anna maale seda negatiivsust nii palju kui sul seda on, sest maal on eriline võime muuta see positiivseks. Kasuta ükskõik mis moodust, mis just sulle meelepärane on. Kasvõi oma negatiivsed mõtted paberile kirjutamine, ahjus põletamine ja tuha maa alla matmine on suurepärane ja efektne variant selle tegemiseks. Maa on selle eest tänulik, sest tema eesmärk on kõik positiivseks muuta. Miks muidu mädanenud ja kole õun võib suureks ja võimsaks, ilusaks puuks kasvada.

No comments:

Post a Comment