Monday, February 22, 2016

Kristall aura (valge aura)

Otsustasin teha eesti keelse postituse kristallaura kohta. Tunnen, et praegusel hetkel on järjest rohkem ja rohkem inimesi, kes on kristallauraga. Usun, et ka eestlasi on mitmeid just selle auraga ja lihtsam on seda kõike lugeda oma kallis emakeeles. Niisiis siit tuleb...

Muide Eesti interneti lehekülgedel ei räägita kristallaurast üldse ja osadel lehekülgedel räägitakse sellest kui valgest aurast. Informatsioon selle valge aura kohta on peaaegu, et olematu. Niisiis üritan anda endast parima, et see siia võimalikult põhjalikult ära kirjeldada.



Kristall aura (valge aura)

Kristallaura on äärmiselt haruldane. Isegi nii haruldane, et tuhat aastat tagasi võis neid maakera peal olla vaid üks korraga. Praegusel hetkel on algamas uus ajajärk, kus on järjest rohkem ja rohkem kristallauraga inimesi.
Kristallaurat peetakse auraspektrumi kameeleon auraks. Nad võtavad enda aura värviks teiste positiivseid või negatiivseid aura värve. Võib olla, et oma värv jääb neil tekkimata. Nad on äärmiselt tundlikud teiste inimeste energiatele ja võtavad teiste inimeste emotsioonid kergelt üle, pidades neid enese emotsioonideks.
Nad ammutavad energiat kõigelt ja kõigilt enese ümber. Nad on teatavasti puhtaim energia väljund  mis teeb neid äärmiselt tugevaks energia ravitsemise valdkonnas. Nad suudavad tegutseda äärmiselt kõrgete vibratsioonide juures ilma suurima vaevata. Kuna nad on nii tundlikud, siis ei talu nad hästi olla rahvarohketes kohtades pikema aja vältel.
Tänu sellele nad on enamjaolt üksiku elustiiliga, omaette olijad. Neile meeldib teiste eest hoolitseda ja olla loomade ja laste keskel. Neile võib ka meeldida jalutada üksi looduses. Kristallid eelistavad täielikult tasakaalustatud elu, struktuursust ja harmooniat, rahu.
Kristallid tunnistame ka nende armastuse inimkonna vastu, suur isiklik vastutustunne teha inimkannatustele lõpp, suur võime näha "suuremat pilti". Nad suudavad nautida peaaegu et kõigi inimeste seltskonda, kellega neil kokkupuude tekib.
Kristalle võib tihti kuulda lausumas: "Kas ma ei võiks olla nagu teie kõik? Miks ma ei või ennast tunda normaalsena?"

Neil on äärmiselt lihtne sulanduda inimeste hulka. Siinkohal on mõeldud just sõpru, perekonna liikmeid, kolleege. Ainus dilemma on kristallile, et kes nad ise tahavad olla.

Nad tahavad kogeda elu täiel rinnal ja suudavad olla tänulikud ka kõige lihtsamate asjade eest: kallistuste, naeratuste, rõõmsa seltskonna üle, hea magatud öö eest ja nii edasi. Kristallid naudivad ka veidraid asju. Näiteks võivad nad õhtul hilja salaja aknast välja hiilida ja lähedal oleva jõe kalda äärde tähist taevast ja rahulikku jõevett nautima minna (just seda meeldis mulle lapsena teha).

Kristallid hindavad väga oma sõpru, kuid nad on äärmiselt valivad. Nad saavad hästi läbi ükskõik kellega. Neil on tuttavaid ja kolleege võib-olla maailma peal laiali, aga päris päris sõpru on neil vaid mõni või lausa üks. Sõprussuhete loomise asemel nad eelistavad jaurata ja jaburdada lastega, riietega vannis käia ja sopalombis plätserdada. Nad isegi ei märka, et neil puudub sotsiaalelu või, et see on peaaegu olematu. Inimesed üle maailma on neist lummatud ja soovivad nendega tutvust teha.


Mis on kristallide nõrgad küljed? Esiteks ja kõige silmapaistvamaks on äärmuslik tundlikus energiatele. Nende tunded on kergest haavatavad, kui nad on nooremad. Täiskasvanuna see tunne läheb kergemaks. Lastena on nad siiski äärmiselt tundlikud. Solvuvad kergesti ja tunnevad, et neid on eemale tõugatud. Kristalli lapsed on nagu väikesed miniatuursed täiskasvanud. Nad tahavad sõbruneda täiskasvanutega ja eeldavad, et neid koheldaks sarnaselt. Kui oled kristalli lapsevanem, siis palun lase tal olla kes ta on. Lase neil Sind õpetada, sest see on see kuidas nad soovivad. See on üks nende eesmärke siin planeedil.

Nad on tulnud siia maa peale suure teadmiste pagasiga, mis on neile kõrgemalt poolt kaasa antud, mis pärineb lausa teistelt planeetidelt. Nad teavad, kui nad on kellelegi liiga teinud, kui nad vajavad distsipliini ja kui keegi neile valetab. Räägi nendega nagu sa räägiksid mõne täiskasvanuga, kuid arvesta nende äärmist tundlikust energiatele ja teadlikust. Vanematena hoolitse nende eest ja lase neil kasvada kelleks nad soovivad ja ära suru neid teatud ootustesse. Nad tänavad Sind hiljem.

Kristallide suureks miinuseks on see, et nad ei tea kes nad on. Nad võib-olla arvavad, et nad teavad, kes nad on - nad arvavad, et nad on kõige iseseisvamad, teravad, kõige ekstsentrilisemad inimesed, mis inimkonnale teada ja nad on uhked olema need erakud nagu nad enamasti on. Siiski see kõik on mask selleks, kes nad tegelikult on - üksikud, aga intelligentsed, andekad inimesed, kes ihaldavad teada saada, kes nad on ilma, et ühiskond neid survestaks olema keegi, kes nad ei ole, survestaks olema keegi, kes nad peaksid olema.

Mida kristallid toovad suhtesse kaasa? Täieliku vabaduse, avatuse ja austuse lubamaks partneril ja sõpradel olema just see, kes nad olla tahavad ja tihti ilma kohut mõistmata. Kristallid on äärmiselt täpsed. Neist ei saa üle jalutada või lugupidamatult nendega ümber käia.

Kristallidel ei ole aega mingiteks suhte "mängudeks". Nad ei oota kellegi järgi või ei jää toppama suhetesse, kus edasiminekut näha ei ole. Partnerid, kes ei tea mida nad suhtelt või elult tahavad, ei leia ennast kristallidega suhtes. On privileeg olla kristalliga suhtes. Nimelt, kui kirstall ei leia seda õiget partnerit, siis ta eelistab olla ennemini üksi, kui suhtes. Olles leidnud selle õige partneri, on kristall võimeline minema läbi betoonseinte. Kui ta on otsustanud olla kellegagi suhtes, siis on ta lojaalne ja seisab kindlalt oma partneri kõrval seni kuni on näha, et partner tegeleb enese arendamisega ja oma emotsionaalse keha tervendamisega. Kirstallid on väga armastavad ja toetavad partnerid.

Hoiatus teistele aura värvidele: kristallid, kuigi äärmiselt kohanemisvõimelised, näevad läbi igasugusest valede loorist. Tea, et kui sa üritad luua sõprussuhet kristalliga valel eesmärgil, siis sellest ei tule midagi välja ja sind on juba teolt tabatud ennem, kui arvata julged. Meestel ei ole mõtet lausuda "ma armastan sind" kristallile, kui nad seda tegelikult ei mõtle ja loodavad lihtsalt midagi muud saavutada - kristall näeb sellest kohe läbi ja saab isegi aru, mis kavatsused neil tegelikult on. Teist võimalust mehed sellisel juhul enam ei saa. Naised, kes üritavad kristall-mehega sobivust, ärge kunagi arvake, et võite eelmistest suhetest rääkida teises valguses, kuna kristall tunneb, mis tegelikult teie hinges toimub ja teist korda teil sama kristalliga ei vea.

Tööandjad, kui olete intervjueerimas kristalle, teadke, et tegelikult olete teie see keda intervjueeritakse. Kristallid on väga valivad. Tal on alati õiged vastused valmis. Küsimus on pigem selles, kas ta tahab just selle konkreetse tööandja juures töötada.

Töötajad, kes töötavad kristallile - Ei ole mõtet helistada hommikul ja öelda, et haige oled, kui soovid tegelikult teise kohta töövestlusele minna, sest kristallauraga ülemus näeb sellest koheselt läbi. Ta ei pruugi sulle seda öelda, vaid loodab sellele, et sa saad selle uue töökoha. Kristall eelistab töötada koos audentsete inimestega.

Mida kristallid peaksid suhetes täheldama: Ennast. Kristallid teavad täpselt, mida nad tahavad ja kellelt. Nad teavad, mis tüüpi partnerit nad ihaldavad ja milline maailmavaade neil olema peaks. Elustiil ja ka kõik muu. Neil on kalduvus mitte pidada suhteid hästi ja nad toovad põhjuseks selle, et inimesed on suhte edenedes hoopis keegi muu kui alguses, kuid tõde on tegelikult hoopis milleskis muus.

See on hoopis kristall, kes muutus. Nad on nii kergesti kohanemisvõimelised, energeetiliselt ja emotsionaalselt võttes kasutusele uusi ja juba õpitud oskusi ning iseloomu omadusi suhtes ja sõprussuhetes olles, et nad muutuvad ja "kasvavad oma kaaslastest välja".

Kristallidega juhtub selliseid asju just sellepärast, et nad tegid seda, mida kristallid teevad: nende energia imendus teiste omasse ja ta oli enesele teadmata energia kameeleon. Temast tuli sellele inimesele niivõrd sarnane inimene, et ta hetkeks unustas, kes ta ise tegelikult on. Teadke, te kristallid, et teil on puhtaim energia kõikidest aura energiatest ja te olete justkui tühjad veeklaasid, mis ootavad veega täitmist, või siis praeguses olukorras energiaga täitmist.

Kuidas kristallid saaksid oma suhteid ja sõprussuhteid parendada: Eemaldugu nendest, võtku võimalikult palju omaette olemiseks aega, et taastada oma energia. Puhastada oma aura teiste energeetikast. Teha meditatsioone enese tasakaalustamiseks. Sedasi taastub enese tunnetamine ja teadmine, mida nad ise tegelikult tahavad.
Kristallid lihtsalt teavad asju, mida teised inimesed ei tea ja seetõttu nad on ka teiste jaoks lummavad.
Nad teevad äärmiselt lihtsalt teistele ainult endast rääkimise, kui nad on kellegagi koos. Tuleb meeles pidada, et ka kristallid räägiksid hea meelega oma elust, perest, tööst ja lastest, aga neilt tuleb seda küsida. Nad tahavad ka rääkida. Peale selle, kristallid peaksid üritama inimesi rohkem usaldada ja arvestama, et iga sõprussuhe ei vii alati "parima sõbra" seisundini. On täiesti OK, kui on ka lihtsalt sõpru, kellega on ehk ühiseid huvisid. Nagu näiteks sõbranna, kellega käia shoppamas ja jälle teine sõbranna, kellega käia jooksmas. Las igal sõprusel olla oma otstarve, neid ei pea üritama ajada millekski tähtsamaks.

Kristallide spirituaalsed õppetunnid:Ära ürita olla keegi, kelleks ühiskond üritab sind teha. Jah, sa oledki imelik. Lepi sellega.
Võta oma erilisus omaks ja teised võtavad ka. Sa võid minna kinno vaatama seda Star Warsi ja olla täiesti õnnelik. Lõpeta muutumine, oma energia kohandamine, et see sobiks ühiskonda. Seda imelikkust armastatakse! Sa ei ole mõeldud tavalisele 9st 5ni töökohale, kui see just ei ole absoluutselt see, mida sa tahaksid. Sa ei ole mõeldud normaalsetele stereotüüpsetele rollidele suhetes ja sõprussuhetes. Lihtsalt aktsepteeri ja ära lase teistel sulle öelda vastupidist. Sa tead niiguinii teistest palju paremini. Nii, et lihtsalt ole sina ise!

Kes sobivad kõige paremini kristallile partneriks või sõpradeks?
VEE VÄRVI AURAGA INIMESED - Sest nad on spirituaalselt peaaegu sama avatud ja iseseisvad nagu kristallidki ja nad austavad kristalle, vastupidiselt sellele, et sa nende jaoks ennast muutma peaksid hakkama.
ROHELISE AURAGA INIMESED - Nad ajavad oma asja ja kristallid ajavad oma asja. Nad suudavad üksteisele poolel teel vastu tulla. Keegi ei pea kellegi jaoks muutuma, kumbki hindab teise piire ja kumbki tegeleb oma asjadega ja oma energiaga. Sobitudes kokku erinevalt, kuid armastuse ja stiiliga.
TUNDLIKUD AURA TOONID, sest neil on teatud sensitiivsus ja võime püsida rahulikena, enesekindlatena, rahumeelsetena ja vankumatu oma armastuses selle vastu, kes kristallid tegelikult on.

Kes on kristallidele kõige mittesobilikumad kaaslased?
ORAANZI AURAGA INIMESED - nad on liigselt keskendunud füüsilisele olemusele. See ei sobi kristallidega absoluutselt, sest nad naudivad eeterliku maailma enam, kui füüsilist.
LILLA AURAGA INIMESED - kuna nad sihivad olema audentsed, kuid annavad kristallile liiga palju segadust tekitavat energeetikat.
PUNASE AURAGA INIMESED - sest nad keskenduvad enamasti alumistele tšakratele ja kristallid tegutsevad konkreetselt ja vankumatult kroon-tšakrast.
ROOSA AURAGA INIMESED - sest nad ei erista oma tagumikku oma näost.
LAVENDLI VÄRVI AURAGA INIMESED - sest nad mõlemad elavad pilvedes ja kumbki ei too teist tagasi maa peale.. ja kes siis arveid maksaks?

Sobilikud ametid kristall aura kandjale.
Selgeltnägija, spirituaalne nõuandja, spirituaalsuse asjatundja, energia töö/energia tervendaja, spirituaalne juht (sest nad on kõige puhtamad kanalid selle jaoks ja nad on audentselt ja loomulikult andekad selles), arst või med-õde (tema loomulik võime tervendada koos huvi inimkeha ja nutikas mõttelaad on sobiv kombinatsioon selleks tööks), jooga või pilatese asjatundja ja õpetaja (kuigi kristallid ei kannata enamik füüsilisi tegevusi, on need alad, kus kombineeritakse vaimne füüsilisega ja see sobib väga hästi kristallile), psühholoog (nad naudivad inimeste aitamist ja inimeste lahti harutamine on nende jaoks justkui ristsõna), füüsilisest isikust ettevõtja (sest neile meeldib tööd teha oma enda graafiku järgi), kirjanik (nad on suurepärased eneseväljenduses) või väikelaste õpetaja (nad jumaldavad väikseid lapsi ja beebisid)

Mittesobilikud ametid kristalli jaoks.
Tehase töö (nad on keemiliste ainete vastu tundlikud ja see on liiga igav töö nende jaoks), õpetamine (neil lihtsalt ei ole kannatust selle jaoks, kui siis ainult kui see on seotud spirituaalsusega), raamatupidamine (nad saaksid sellega hakkama, aga enamasti kristallid ei kannata numbreid ja see tunduks rohkem nagu kohustusena neile), koduabiline (nad ei salli igavat tööd), arvuti programmeerija (nad armastavad selle töö keerukust, kuid 8 tundi jutti koodidega mässamine on nende jaoks liig)

Tervise probleemidÜlekaalulisus, artriit, diabeet, migreenid, maksa probleemid, neeru probleemid, kuseteede infektsioonid, sapipõie probleemid. Kristallid ei ole füüsiliselt paindlikud.

Tervise tugevamad pooled
Suurepärased vererõhu numbrid, tugevad, perfektselt elastne ja puhas nahk, hea vastupidavus.

KUIDAS SA SAAD ARU, KAS SA OLED KRISTALL AURA KANDJA?
  1. Seltskondlikel koosviibimistel oled sina see, kes ei räägi väga palju ja ei pea inimestega üritama ühist teemat üles võtta, sest kõik kes sind teavad tulevad sinuga ise jutustama ja oma probleemidest rääkima.
  2. Inimesed väidavad, et sinu läheduses olemine võrdub tõe-seerumi võtmisega. Nad lihtsalt ei suuda sulle valetada. Nad võivad üritada, aga kui sa neid oled läbi näinud ja annad sellest märku, siis hakkavad nad kohe rääkima, kuidas asjad tegelikult on.
  3. Sa oled oma kaaluga võidelnud enamus oma elust. Inimesed siiski peavad sind magnetiliseks ja atraktiivseks, kaalunumbrist välja tegemata. Sa saad komplimente oma silmade kohta.
  4. Kristallidel paistab olevat kaks erinevat kategooriat füüsilise väljanägemise kohta:
    a)hele nahk, heledad juuksed ja suured sinised silmad või
    b)hele nahk, väga tumedad juuksed ja väga tumedad pruunid silmad.
  5. Sul on alati aega vähe. Sina ja aeg olete olnud eluaegsed vaenlased. Oled pidevas tegevuses millegi kallal, mis sulle rõõmu pakub ja aeg lihtsalt lendab sinu eest. Enne, kui arugi saad on juba öö. Sul võib alati kiire takus olla, kui soovid kuskile õigeks ajaks kohale jõuda.
  6. Keegi ei unusta sind kunagi. Sa ei pea oluliseks pidada inimestega pidevat ühendust, nende sünnipäevasid meeles pidada või esimese sammu tegija suhetes. Kuid inimesed siiski üritavad ennast sinu läheduses hoida. Inimesed saadavad sulle kingitusi, tähtpäevadeks kaarte ja kirjutavad kirju. Sinu postkast on kirju täis. Sellest ei oleks ju midagi, kui nad päriselt sooviksid sinu head sõbrad olla, kuid enamasti on kirjade sisu sinu tänamine või mõne neile isikliku probleemi osas nõu küsimine.
  7. Sa ei naudi mõtetute ülesannete tegemist. Kõik mida sa teed peab olema eesmärgiga midagi paremaks muuta.
  8. Sul on olnud oma elu jooksul palju erinevaid karjääre. Mitte, et sa oleks sobimatu, aga just sellepärast, et sa oled oma tööst välja kasvanud ja vajad uut väljakutset.
  9. Sa suudad oma lähedased sõbrad ühel käel kokku lugeda.
  10. Sa andestad kiiresti, kuid ei unusta sama kiiresti. Kui keegi on kord sinu usaldust kuritarvitanud, siis nad vaevu kunagi enam suudavad ennast tagasi sinu südamesse poetada.
  11. Sa ei mõista teiste inimeste üle kohut. Sa oled äärmiselt avatud mõtlemisega.
  12. Sa oled väga privaatne inimene ja sa ei soovi, et inimesed sinust palju teaksid. Kui sa oled dieedil, siis inimesed ei tea sellest ennem midagi, kui oled 20 kilogrammi alla võtnud.
  13. Sa ei kipu teistelt abi küsima. Olgu siis probleem rahas või suhetes või ükskõik milles muus. Sa oleksid kinnitamas kõigile, et sinuga on kõik hästi.
  14. Sul on armu-viha suhe rahaga. Sa armastad seda, aga seda ei ole kunagi piisavalt. Sa teenid aastas rohkem raha kui mõni teine unistadagi julgeb, aga võlad võivad olla ka suuremad, kui enamus inimeste õudusunenägudes.
  15. Sinu keevaline, üdini aus ja vaimukas kõnepruuk võib sind hukutada. Sinu suuvärk kipub vahel hoogu sattuma ja enne kui arugi saad, oled öelnud midagi mis on ainult natukene rohkem, kui teistele meeldinud oleks. (Minu isiklik soovitus: ära hoia end tagasi - see on sama, kui üritad ennast ühiskonda sulandada)
  16. Sul on suurepärane suhe veega. Sulle meeldib dušši all või vannis liguneda, sa naudid ujumist, sa seisaksid õues paduvihma käes, kui sind ei hakkaks painama, et mida naabrid sinust küll mõelda võivad. Sulle meeldiks, kui su kodus oleks purskkaev. Arvatavasti on sinu aias väike veekogu või bassein. Sulle võib meeldida paljajalu veelompides sulistamine.
  17. Sul on vaja palju und ja keegi ei taha olla sinu läheduses hommikul vara, just peale äratust.
  18. Sind väga palju ei huvita viimase hetke mood või trend, juuksestiilid ja küünelaki värvid, aga sinu stiil on siiski klassikaline ja ajatu.
  19. Sa naudid muusikat rohkem, kui enamus inimesi.
  20. Sa oled üle üldse väga meeldiv inimene kelle läheduses olla. Inimesed naudivad sinu võlu, vaimukust ja naeratusi.

4 comments:

  1. Tänud põhjaliku artikli eest. Kuna mu abikaasal on valge aura, siis just otsisin midagi, mida lugeda :) Tänan!

    ReplyDelete
  2. Uuh, õudne. See olen nii mina, mul on jube lugeda. Ma hakkan juba ennast, vaata et, kartma ��

    ReplyDelete
  3. "Nad on äärmiselt tundlikud teiste inimeste energiatele ja võtavad teiste inimeste emotsioonid kergelt üle, pidades neid enese emotsioonideks." - kas ei peaks olema vastupidi? Pigem on hingeauraga inimesed kaitsetud väliskeskkonna energeetiliste mõjude eest, sest aurad on nõrgad. Kristallaura on oma olemuselt tugev ja läbitungimatu - nagu kristall. Tundlikkus ja vastuvõtlikkus on erinavad asjad.

    ReplyDelete