Friday, February 26, 2016

Hinged ja hingeelu. Vaimumaailm.

Mõni aeg tagasi tegin postituse kummituste kohta. Nüüd aga tekkis vajadus teha postitus meie endi hingede kohta.

Hing oleme meie ise, aga seda ilma füüsilise kehata. See on meie energia. Kui me sureme oma füüsilises kehas, on hing see, kes oma rännakud edasi jätkab teispoolsuses ja uuesti sünniga.

Tekkis küsimus, et kui hingesid kanaldada, siis on nad teatud välimusega ja olekuga, aga kas nad siis ikka elavad oma elu seal teisel pool edasi?
Jah. Elavad küll. Kui hingesid kanaldada, siis nad ise näitavad ennast sellisel kujul, mis veel elusale lähedasele sobilik on, et ta lahkunud inimest mäletaks ja teaks kellega tegu on.

Teispoolsusesse lahkunud hinged on alati rahumeelsed ja õnnelikud. Nende jaoks on see elu elatud ja aeg edasi liikuda, kuid samas on nende ülesanne ka aidata lähedasi leinas. Nad suudavad vahel oma kohalolekuga tuua hinge rahu ja armastuse tunde.

Tean olukordi, kus leinaja on olnud suures kurvastuses ja mingi aja pärast ta ei tea ka ise miks, ei tunne ta enam suurt vajadust lahinal nutta ja enesetunne võib-olla ei olegi ühtäkki nii kurb. Seda sellepärast, et meie lähedased on tulnud meid lohutama. Vaimuilmas on peamine suhtlusviis armastuse kaudu. Kõik käib suure armastuse tunde kaudu. Nende sõnumid ja visioonid, mida nad näitavad on kõik armastuse tunde läbi saadetud. Seda sellepärast, et tegelikult ei ole meil maha jäänutel millegi pärast kurb olla. Ja seda teavad just meie seast lahkunud hinged kõige paremini.
Neil ei ole ka mõtet midagi rohkemat oma elust teispoolsuses rääkida, sest esiteks me ju ei mäleta põhjusega, mis seal kõik toimub ja parim mida nad meie jaoks teha saavad on jätta sõnum, et nendega on kõik suurepärases korras. See on maha jäänutele tervendav, kuid mitte liiga palju ütlev teade.
Nad teavad, et see elu saab läbi ja olgu kui jube surm tahes, nad ei tunne seda valu, sest hinged eemalduvad kehast hetked enne vägivaldset surma. Seda teevad nad enese kaitseks. Nad kaitsevad oma energiavälja ja loomulikult ei ole mingit mõtet võtta see negatiivne laeng vastu. Vaimuilma jõudes võib hing veel segaduses olla. Kõik võis toimuda nii kiiresti, et teinekord hing ei saa arugi, et ta ära suri ja võib mõneks ajaks veel maa peale uitama jääda.

Kui aga kõik läheb hästi, siis hing hakkab kõigepealt nägema valgust.. See ei ole mitte sellepärast, et vaimuilma on lihtsalt nii pikk maa, et me liigume valguskiirusel, vaid see on nagu mediteerideski - meditatsiooni laskumine ja sealt väljumine. Et siis meid tuuakse elust välja. Ja selle valguse poole liikumise ajal meile tekib selgus ja teadmine, ühendus kõrgema minaga.

Kui hing jõuab lõpuks valgusesse/sihtpunkti, siis on tema tervitamiseks kokku kogutud need hinged, kellega ta pidi maa peal mingil hetkel hüvasti jätma ja kes oma füüsilise keha maha jätsid. Need hinged võtavad enamus juhtudel just selle kuju nagu värskelt kehast lahkunu neid kõige positiivsemas valguses mäletab ja tal oleks julgem tagasi tulla. Kuid see ei tähenda, et nad sellised koguaeg välja näevad.

Hinged suudavad kuju muuta ükskõik milliseks. Kõige loomulikumas olekus on nad valguse-kerad või siis valguse kogumid.

Tõde on aga see, et kui hinged oma kehadest lahkuvad, siis suunduvad nad vaimumaailma, kus nad tegelikult pärit on ja oma tegelikku "elu" elavad. Meie mõistaksime seda nii, et kui me mängiksime arvuti peal stimulatsiooni mängu elust maa peal, siis seal mängus me peaksime õppima teatud õppetunde ja läbima teatud katsumusi, et mängida üks peatükk läbi.. nii on hingedega maa peal. Me võime ju mängida mitut mängu ka korraga. Nii ka hinged. Näiteks võib üks hing elada/"mängida" mitmes kehas, erinevatel aegadel. Maa pealne elu on hinge jaoks stimulatsioon, et areneda, õppida.

Miks me siis ei mäleta oma elu teispoolsuses?Keegi ei sunni hingesid tegema midagi või elama elu kuidagi moodi maa peal. Meil on täiesti vabad käed teha mida me tahame. Nii ka oleme me otsustanud maa peale tulles, et me ei mäleta midagi eelmistest eludest, ega ka elude vahelisest elus maa peal. Seda selle pärast, et me suudaksime täiel määral oma elu õppetundidest kasu.
Kujuta nüüd ette, et sa tead täpselt, kes sa oled hingena. Kust sa tuled. Kas siis on võimalik teatud õppetunde efektiivselt omandada. Nimelt, kui inimene teab oma tegelikku päritolu, siis ta hakkabki elama rohkem "pilvedes", tema jaoks muutub maa pealne elu teisejärguliseks ja ta hakkab ootama surma, et tagasi koju minna. Selleks, et me suudaksime maa peal õppetunde omandada, on meil olemas ego, mis meid juhib teatud olukordadesse, et me saaksime võimalikult efektiivselt õppetunde omandada.

Ego tekib igaühel alles kuskil lapseeas. Kuskil 8 aastaselt. See on küll sündides juba olemas, kuid kasutusele võetakse see palju hiljem.
See tähendab, enese eristamist teistest ja Jumalast/universumist. Lühidalt on ego elamine vastavalt oma viiele meelele, mõistusele, intellektile ja nende kooskõlastamine erinevates olukordades.
Spirituaalsest vaatevinklist vaadatuna oleme me kõik üks ja see sama, pärineme kõik ühest ja samast allikast ja oleme kõik samaväärsed. Mina olen sina ja sina oled mina..
Olenevalt ego tasemest, me tunnustame Jumala aspekti eneses. Ehk siis, kui meie ego on "suur", me tunnustame vähem hinge ja Jumala aspekti meis endis.

Vaim ja hing. Need kaks oma omavahel pidevas ühenduses ja seoses. Nende tähendust ja erinevust seletades arvan, et kõige lihtsam on mõista, et hing on see, kes me oleme ja vaim on põhimõtteliselt hinge osa, kuid see on vaid hinge kehastus. Näiteks võib hing ennast manifesteerida metsa-haldjana/metsavaimuna (see tähendaks, et peamine missioon on hingel kuskil mujal ja seda teeb ta vaid kogemuse pärast). Kui hing lahkub kehast, võib jääda osa hingest siiski veel uitama maa peale, siis võime rääkida vaimust. Ma julgen isegi väita, et hinge fragmendid on ka vaimud, kui nad ilmutavad ennast kummitustena. Vaim on justkui hinge pisike osa, mida saab saata eraldi ülesannet täitma. Kuigi me näeme teinekord vaime - siis suure tõenäosusega see on vaid hinge lahkudes maha jäänud energia ja me võime seda pidada ka kummituseks.

Loodan, et see postitus oli piisavalt lihtsalt seletatud. Interneti avarustes on palju informatsiooni kõige selle kohta, kuid meie ajud kipuvad asja üle töötlema/mõtlema ja palju on sellist kokku pandud teksti, mis on jube keeruliseks ja ulmeliseks aetud. Minu enda seletus kõigele mitte füüsilisele on lihtne - energia liigub vabalt, talle ei ole seatud piire, seega on kõik mis on teispoolsuses pidevalt muutuvas olekus.

No comments:

Post a Comment