Tuesday, March 22, 2016

Energia lugemine ja kanaldamine ühes.

Täna oli mul esimene kord võimalus lugeda energiat ja kanaldada ühel ja samal ajal. Sellest sündis midagi ilusat ja ma soovisin seda teiega jagada. Tegemist on siis pildilt loetud energiaga, kuid pildil olev inimene on siis teispoolsusesse juba lahkunud. Selline teist moodi kanaldamine või energia lugemine sündis tänu sellele, et tegemist ei olnud seansiga, aga paluti edasi anda kõik informatsioon, mida torust tuleb. Nii ma siis seda ka tegin.

Kõigepealt panen siia originaali ja üritan siis pärast seda ümber tõlkida eesti keelde. Lisan ka tagasiside.

"I am an admin approved reader. This is for entertainment purposes.
I feel this gentleman was very loved and taken care of. He was a pleasant man. He would be calm and collected. In a case of family-drama or shocking, unexpected situations – he would be the one with the clear head. He has this wise man energy about him. He would be witty. It always seemed as if there was no troubles going on in his mind and he would always be relaxed. In his Younger years he was the head of the group. He was not intentionally the leader, but people looked up to him. He just did what he did and earned respect from that. He was never after wanting to be respected, it just came with him. He was raised to that pedestal without even trying. He would let his children to grow to the people they are and he would not try to change them into something they are not. He would be very relaxed parent. He would identify what it is that makes this child special and would help that shine through the most. He was not afraid to show his emotions and affection. But he was not that emotional. He would be faithful and loyal. He had many habits and ways of doing things. This would make him stand out. He was good with his hands. He enjoyed tinkering. In spirit he enjoys to stay around his loved ones and observe what is going on. He enjoyed having family around and on family occasions he would definitely come by. He is the one to chuckle when children do weird things that sometimes get parents pulling their hair. He does not leave much signs behind but tends to walk through the house while visiting. He is at peace and with loved ones.

I hope You enjoyed this reading. If It is not much to ask, please, would You leave me some feedback on my file. Thank You"

Tagasiside: "The reading I received made me cry Mariana the man in the picture was my grandpa and is the reason I am who i am today everything you said was right about him you will never know the happiness you gave me today thank you."
___________________________________________________________

Eesti keeles siis sama jutt: Olen administraatori poolt kinnitatud lugeja (ei leia eesti keeles paremat sõna). See lugemine on meelelahutusliku eesmärgiga.
Ma tunnen, et see härrasmees oli väga armastatud ja tema eest kanti hästi hoolt. Ta oli väga meeldiv inimene. Ta oli oma olekult rahulik ja talitsetud. Pingelistes või ootamatutest olukordades oli temal kõige selgem pea edasi tegutsemiseks. Temaga kaasneb väga targa inimese energia. Ta on teravmeelse huumorisoonega. Tema puhul oli alati tunne, et teda ei vaevanud mingisugused probleemid, ta oli alati lõõgastunud olekuga. Oma nooruses ta oli alati oma seltskonna liider. Ta ei olnud tahtlikult liider, aga inimesed vaatasid teda alt üles. Ta lihtsalt oli kes ta oli ja sai sellega teiste austuse. Ta ei olnud iial austuse peale väljas, vaid see lihtsalt tuli temaga. Ta tõsteti sellisele pedastaalile ilma üritamata. Ta lasi oma lastel kasvada sellisteks nagu nad seda ise soovisid ja ei üritanud neid kuidagi vormida kellekski teiseks või millekski, mida ühiskond eeldas. Ta oli väga vabameelne lapsevanem. Ta üritas aru saada iga lapse isiklikust talentidest ja headest omadustest, et aidata nendel omadustel veel võimsamalt särada. Ta ei kartnud kunagi välja näidata oma emotsioone ja kiindumist. Ta siiski ei olnud väga emotsionaalne inimene. Ta oli truu ja lojaalne. Tal oli palju harjumusi ja omapäraseid viise, kuidas ta midagi tegi. See tõstis teda esile. Ta oli oma kätega hea ja ta nautis millegi kallal nokitsemist. Hingena talle meeldib olla oma armastatud inimestele lähedal ja vahel ka jälgida ja võtta osa teatud sündmustest. Ta nautis, kui pere ja lähedased olid koos ja perekondlikel üritustel astub ta alati läbi. Tema puhul on tavaline, et ta pursatab naerma, kui lapsed tegelevad millegi kahtlasega, mis lastevanemad end juustest sikutama panevad. Ta ei jäta just erilisi märke enda külastustest maha, kuid talle meeldib külastuse ajal läbi maja edasi-tagasi jalutada. Ta on leidnud rahu ja on teispoolsuses oma armastatud lähedastest ümbritsetud.


Tagasiside: Lugemine mille ma sain ajas mind nutma, Mariana. Mees pildil on minu vanaisa ja tema on põhjus, miks ma olen selline nagu ma täna olen. Kõik mida sa tema kohta rääkisid on õige. Sa ei mõista eales seda õnne, mida sa täna mulle tõid. Tänan sind.

Sellised ilusad tagasisided annavad mulle justkui energiat ja tahet juurde. Tahtsin kohe veel paar lugemist teha ja aidata teispoolsuse elanikel sõnumeid oma lähedastele edasi anda. Süda lausa rõkkab armastusest ja tänu tundest.

No comments:

Post a Comment