Saturday, March 12, 2016

Palun ja tänan...

Viisakas käitumine ja palun ja tänan ütlemine, ei ole niisama meile lapsest peale peale sunnitud ja selgeks õpetatud. Seda, ehk tänapäeval ei teatagi, aga see on tulnud juba vanarahva aegadest. Vanal ajal ei olnud kõik nii iseenesest mõistetav nagu tänapäeval. Vanasti ei tulnud vesi oma vee kraanist ja tualett oli võib-olla kuskil maja taga kaugemal metsas. Õigemini tualetti kui sellist siis ei eksisteerinudki. Targad hakkasid toona kasutama palumise ja tänamise taktikat, et eluolud paraneksid. Ja nagu näha, siin me täna oleme. Enamusel on vesi kraanist kättesaadav ja tualett ka olemas.

Viisakalt palumine ja tänamine on tegelikult väga võimsa energeetikaga. Kui me soovime, et inglid meid aitaksid, siis me peame nende poole pöörduma ja paluma, et nad meid aitaksid ja ka tänama, et nad seda teevad. Seda sellepärast et eks meil endilgi on tahe ja vaim tugevam kedagi aidata, kui me tunneme, et meie abi on kõrgelt hinnatud ja selle eest ollakse südamest tänulikud. Inglite energia on seda võimsam, kui me neid palume ja täname. See ei ole nende heaks vaid meie endi heaks. Energeetika liigub vastavalt sellele kuhu seda suunatakse. Kui me oleme selle eest tänulikud, siis ta teab kuhu ta peab minema ja mis tema eesmärk on. Inglite valgus on eredam, kui nad tunnevad südamest ühendust, ehk tänutunnet.

See seadus kehtib kõige puhul. Olgem tänulikud endale kallite inimeste eest - neid ei saa võtta iseenesest mõistetavalt. Ja olgem tänulikud kõige materiaalsegi eest mis meil on. Ärgem mõelgem, et alati võiks ju rohkem olla, vaid keskendugem sellele mis meil on ja olgem tänulikud nende asjade eest. Kui me keskenduksime sellele, mida meil ei ole - ehk siis mingisugune tühi auk meie elus, siis see auk ka suureneb ja neid asju, mida me oma ellu sooviksime oleks ka selle võrra rohkem, kui see auk. Kui me keskendume asjadele, mis juba on meie elus, siis neid asju hakkab tekkima juurde. Sest neid hinnatakse, nende eest ollakse tänulikud. Keskenduge neile kallitele inimestele, kes on teie elus ja asjadele, mis teid õnnelikuks teevad, et te saavutaksite selle materiaalse külluse, millest unistanud olete.

No comments:

Post a Comment