Saturday, March 12, 2016

Kuidas kaitsta ja puhastada ennast ja oma kodu negatiivsest energiast

Olen tegelikult juba koostanud postituse kaitse ja puhastuse teemadel, aga otsustasin teha kokkuvõtlikuma väiksema teema just neile, kellel ei ole aega pikaks ja põhjalikuks uurimustööks.
See kaitse on siis mõeldud kõikide negatiivsete energiate vastu, mis teid võivad kuidagi mõjutada.
Negatiivne energia on ka teiste elavate inimeste poolt suunatud energia - näiteks kadedus. See võib mõjuda halvasti sellele, kelle peale kade ollakse. Haigused võivad kimbutama tulla või on lihtsalt palju ebaõnnestumisi. On ka vaimolendeid, kes on kogunud palju negatiivset laengut ja võivad kiuslikuks muutuda.

Enese kaitseks ma soovitan ennast kujutad
a purunematu valge valguse palli sisse - valge valgus e. jumalik valgus. Parem oleks, kui valgus oleks vedelal kujul, siis imbub teda igasse nurgakesse. Palli alumine osa kujutage osaliselt emake maa sisse. Keskenduge valguse eredusele. Palli idee on selles, et kõik negatiive põrkub vastu palli ja libiseb mööda palli maa sisse. Emake maa omab erakordset võimet, mis muudab kõik negatiivse positiivseks ja annab selle teile positiivsel kujul tagasi.

Puhastuseks paluge abi peaingel Miikaelilt.
"Peaingel Miikael. Ma palun Sind kaitsema ja puhastama minu kodu kõigest negatiivsest energiast ja kõigest, millel ei ole õigust siin olla." Õiguse koha pealt peaksite eelnevalt valju häälselt teatama oma "külalistele", et kui neil ei ole häid kavatsusi, siis lahkugu ja ärgu tulgu tagasi. Teie konkreetsus ja kindlameelsus on siinkohal tähtsad. Teis peab olema see julgus ja võim ja et see paistaks välja, et te ei karda.
Kui olete peaingel Miikaelilt palunud teid aidata, siis kujutage vaimusilmas ette kuidas Peaingel Miikael oma sauaga kõik teie kodu nurgakesed ära valgustab. Ise kasutan valget valgust aga ere kuldne valgus on hea just kui tegemist on negatiivsete olenditega. Sa võid protseduuri teha esmalt läbi kuldsega ja siis algusest peale uuesti valgega. Kujuta ette kuidas ta lööb oma saua võimsalt keset tuba vastu maad ja juba oma vibratsiooniga raputab seinu ja kõige negatiivse sealt pragudestki esile ja kuidas valge valgus või kuldne valgus nad läbistab ja nad haihtuvad.
Täna peaingel Miikaeli iga kord, kui ta oma ringi on peale teinud.
Sama meetodiga võid paluda tal ka ennast ja oma lapsi puhastada ja kaitsta. Tema energia on erakordselt võimas.
Kui soovid, siis võid paluda Peaingel Miikaeli jääma sinu juurde valvama sinu kodu ja lähedasi. Anna talle luba hävitada kõik negatiivne, mis ennast näole näitab.
KÕIK POSITIIVNE VAJAB KUTSET. NEGATIIVNE TEEB MIDA ISE HEAKS ARVAB, AGA POSITIIVNE ENERGIA ON VIISAKAS JA EI KIPU KOHTADESSE, KUHU TEDA KUTSUTUD EI OLE.
Seega alati kutsu positiivne enda ümber, oma ellu, enda sisse.
Positiivne on ere valge valgus ja kuldne ere valgus.

PEA MEELEES ALATI PALUDA JA TÄNADA INGLEID. Nende poolt tulev energia on seda võimsam, kui tugevasti te tunnete tänutunnet. Viisakalt ingleid paluda on tähtis, et nende sisemine energia oleks võimas ja energia mida nad teile annavad oleks oma täies hiilguses.

No comments:

Post a Comment