Friday, March 11, 2016

Mis muutub, kui hinged kehast lahkuvad?

Peale selle, et nad oma keha kaotavad, muutub ka nende nö teadvuses midagi.
Hinge energia on originaalis positiivne. Kui hing kehast lahkub, käib ta läbi energia puhastuse, mille käigus ta on taas oma originaalne positiivne ise. Negatiivne energia tuleb kaasa meil elu jooksul. Näiteks karma. Kõik negatiivsed omadused puhastatakse.
Hing on teinud oma töö selles kehas ja tema eesmärk on oma õppetundidega edasi minna.
Nagu beebid sündides on täiesti puhtad ja positiivsed olevused. Elu jooksul nad hakkavad koguma ka negatiivset energiat. Negatiivne hakkab kogunema tänu meie egole, mis kehasse sündides juba kehas olemas on.
Seega kui hing lahkub kehast, siis tuleb temani selgus ja teadmine. Ta ei muretse enam selle pärast mis tal elu ajal oli või ei olnud. Küll aga tema jaoks on tähtis lähedaste edasine käekäik, kuna neil on ühine eesmärk hinge maailmas. Ta mõistab, et meil ei ole mingisugust aimu sellest, mis meid ootab peale surma ja, et me ei mäleta oma kõrgemat eksisteerimise missiooni. Nad üritavad meid lohutada meie leinas, sest nende jaoks on oluline, et me jätkaksime oma elu missiooniga ja ei jääks kuskile toppama. Et me ei langeks masendusse ja magaksime maha oma tähtsad elusündmused.
Hingedel on hinge maailmas kõik suurepärane, aga olenevalt lähedaste läbielamistest nad muretsevad ja üritavad meid lohutada.
Hinge elu teispoolsuses läheb edasi. Nad hakkavad tegelema oma kõrgema missiooniga ja ehk lähevad järgmisesse ellu, uude kehasse. Kõik selle nimel, et edasi areneda.

Tulemas on uusi ajastuid, millest me veel midagi isegi ette kujutada ei oska. Nimelt on alanud uus ajastu, kus järjest enam ja enam sünnib inimesi kristall auraga ja järjest enam inimesi on tundlikud, ehk energiatele tundlikud ja nad on intuitiivsemad kui varem. See on ette valmistus ajaks, kui meie põhiline suhtlusviis hakkab olema meelte tasandil. Näiteks tulevikus me suudame suhelda teineteisega telepaatiliselt. Aga kõigeks selleks peab hing elu elu järel arenema, et tema energeetiline tase tõuseks sellistesse kõrgustesse. Et nende sisemine valgus kirgastuks. Mida kirkam sisemine valgus seda kõrgemad tasemed on ta saavutanud.

Sellepärast on ka nii, et kui elu jooksul inimene pidas materiaalsust äärmiselt tähtsaks ja näiteks ütles konkreetselt, et peale tema surma ei tohi tema maamaja maha müüa. Kuid, kui ta sureb, siis laseb ta lahti kõigest materiaalsest, sest sellel ei ole mitte mingisugust tähtsust hingede maailmas. Ta mõistab oma kõrgemat missiooni ja ta tahab edastada oma lähedastele sõnumi, et tema maamajaga võib teha just seda mida nad heaks arvavad. Seda informatsiooni on raske omaks võtta, aga kui mõtleme, et eneselgi on olnud olukordi, kus oleme milleskis täielikult veendunud ja kui me ühtäkki saame midagi teada, siis mõistame, et meie veendumus ei olnud päris nii nagu asjad tegelikult on. Nii juhtub hingedega, kui nad surevad.

No comments:

Post a Comment